Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Πολιτική Απορρήτου ×

Ασφάλιση Περιουσίας

Ασφάλιση Περιουσίας

Προστατέψτε την περιουσία της επιχείρησης σας.

 

Όταν μιλάμε για εταιρική περιουσία αναφερόμαστε στα κινητά και ακίνητα στοιχεία, τον εξοπλισμό, τα μηχανήματα, το εμπόρευμα, τις πρώτες ύλες, τις βελτιώσεις μισθωμένων κτιρίων που στεγάζεται η επιχείρηση και γενικότερα τη συνολική επένδυση του επιχειρηματία.

 

Οι κίνδυνοι που απειλούν την εκάστοτε επιχείρηση ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, το είδος της δραστηριότητας και την τοποθεσία που εδρεύει.

 

Η μεγάλη τεχνογνωσία μας στο χώρο των εταιρικών ασφαλίσεων, θα βοηθήσει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων κινδύνων που απειλούν την κάθε επιχείρηση και στη συνέχεια τη δημιουργία εξατομικευμένης πρότασης, προσαρμοσμένης στις σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Κύριο μέλημά μας είναι η ουσιαστική διασφάλιση της εταιρικής σας περιουσίας και η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, μετά από απρόβλεπτες και δυσάρεστες συνέπειες.

 

Ενδεικτικές καλύψεις για ζημιές σε Κτίριο-Περιεχόμενο-Εξοπλισμό-Εγκαταστάσεις-Εμπορεύματα από:

Πυρκαγιά, έκρηξη, καπνό, πλημμύρα, καταιγίδα, καιρικά φαινόμενα, διαρροή ή θραύση σωληνώσεων, τρομοκρατικές ενέργειες, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός & εγκαταστάσεις, κλοπή, θραύση τζαμιών, αστικές ευθύνες έναντι τρίτων, νομική υποστήριξη, σεισμός κ.α.