Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Πολιτική Απορρήτου ×

Εταιρική Αστική Ευθύνη

Αστική Ευθύνη

Για κάθε επαγγελματική ή επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Τι ορίζεται ως Αστική Ευθύνη.

 

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει κάποιος, να αποκαταστήσει τη ζημιά που άθελά του προκάλεσε, σε κάποιον τρίτο. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) ή/και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου (δηλ. πιθανής αποζημίωσης).

 

Η Αστική Ευθύνη που προκύπτει από την άσκηση της επαγγελματικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας ονομάζεται επαγγελματική αστική ευθύνη και σε πολλές περιπτώσεις είναι υποχρεωτική, καθώς προστατεύει τον επαγγελματία από ανθρώπινα λάθη ή παραλείψεις.

Ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης για:

Ιατρούς, Τεχνικούς, Φαρμακοποιούς, Δικηγόρους, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Λογιστές, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο, Τουριστικές Μονάδες, Γυμναστήρια, Αθλητικά Κέντρα, Φροντιστήρια, Εκπαιδευτήρια, Εστιατόρια, Καφέ, Εμπορικά Καταστήματα, Συνεργεία Αυτοκινήτων, Κομμωτήρια, Θέατρα, Κινηματογράφους, Catering κ.λ.π.

 

Ελάτε να χτίσουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα, ώστε να εξασφαλίσετε την επιχείρησή και την προσωπική περιουσία σας, έναντι πολυδάπανων δικαστικών αγώνων και υπέρογκων αποζημιώσεων, που μπορούν να δημιουργηθούν από πιθανά λάθη ή παραλείψεις στην επαγγελματική μας ζωή.