Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Πολιτική Απορρήτου ×

Σύνταξη

Σύνταξη

Γιατί η ανάγκη της σύνταξης είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

 

Πρόκειται για το πλέον πολυσυζητημένο ζήτημα των τελευταίων ετών στη χώρα μας, καθώς επλήγει ανεπανόρθωτα από τις δυσμενείς αλλαγές στην οικονομία, ενώ δεν διαφαίνονται άμεσα σημάδια ανάκαμψης.

 

Για αυτό το λόγο καινοτομούμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους σημερινούς εργαζομένους, να δημιουργήσουν το δικό τους ατομικό λογαριασμό σύνταξης, ευέλικτο και αποτελεσματικό, ο οποίος θα λειτουργήσει συμπληρωματικά του δημόσιου ταμείου, ως εγγύηση για μια ποιοτική και αξιοπρεπή τρίτη ηλικία.

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό;

Η τεχνογνωσία μας και η συνεργασία μας με παγκόσμιους οργανισμούς διαχείρισης συνταξιοδοτικών λογαριασμών, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Με τη συστηματική αποταμίευση, συντελείται η ελαχιστοποίηση του κινδύνου των επενδύσεων σας και η αύξηση της απόδοσής τους.

 

Πέρα όμως από τη σταδιακή δημιουργία του κεφαλαίου, με το σχεδιασμό που προτείνουμε, εξασφαλίζουμε τη σύνταξή που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, τη συνέχιση της πληρωμής των ασφαλίστρων, σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, ώστε ο στόχος να επιτευχθεί σε κάθε περίπτωση.

 

Ελάτε να μελετήσουμε μαζί δωρεάν το πλάνο του προσωπικού σας κουμπαρά συνταξιοδότησης.